Snart blir jag moster

Baby on board
Jag är helt överlycklig just nu! Jag fick precis veta att min syster är gravid!! Jag är så glad för hennes skull! Hon behöver verkligen bli mamma känner jag, för att då kommer hon känna sig lycklig i livet. Hon behöver leva för någon, någon som är hälften henne och hälften av hennes älskade man. Dom har haft problem med att bli med barn i flera, flera år. Jag tror att dom har kämpat med detta ända sen det att dom gifte sig. Eftersom att båda var väldigt inställda på att de ville ha barn. Då blev det också extra svår för dom när jag och min man blev gravida och fick barn.

Självklart blev dom jätte glada för våran skull och dom älskar ju våra barn som sina egna. Men jag tror att det blev en påminnelse om att dom inte kunde få egna barn. Vilket är otroligt olyckligt, speciellt eftersom att de verkligen ville ha ban. 

Hur som helst är dom gravida nu och jag hoppas att allt ska gå vägen för dom och lillskrutt i magen. Jag har redan varit och köpt massa babyprodukter! Jag blir ju så exalterad! Jag var ändå ute på stan för att köpa barn utklädnad till mina två barn eftersom att de ska på ett barnkalas på lördag med pirattema. Då gick jag förbi avdelningen med bebis grejer, kläder, nappflaskor, nappar, snuttefiltar och så vidare, Och jag kunde helt enkelt inte behärska mig, men det behöver ju inte vara en dålig sak. Men jag känner på mig redan nu att mina barns första kusin kommer att bli en bortskämd liten bebis. Åh vad jag vill att dessa nio månaderna ska gå jätte jätte jätte fort och också att dom ska gå bra, utan komplikationer. kan knappt bärga mig tills ungen ploppar ut.